Mijn routine voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van links naar een handvol tools of geweldige inhoud die ik in de loop van de 7 days tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de post is een favoriet voor de week van een online bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Raket Bereik – Geen LinkedIn-stalking, Google-zoektocht of gewoon gissen meer bij het zoeken naar guide-e-mails. Rocket Arrive at helpt je immediate in call te komen met de juiste beslissers bij bijna elk bedrijf.
  • Burb – De projectmanagementtool voor communities en cursusmakers. Fulfilled Burb kun je al je communities op één plek zien en je succes analyseren, betrekken en volgen.
  • Hopps – Heeft ervaren en doorgelichte authorities voor u klaar om in te huren. Je vertelt de mensen van Hopps gewoon welk werk je moet doen en zij vinden de perfecte match voor jou.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis Ebook
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Promoting Expert Network heeft me geholpen om mijn bedrijf fulfilled meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Company, Fargo, ND