Twee nieuwe promoties vieren bij Sklar Wilton & Associates

Achieved veel genoegen kondigen we de promoties van twee van onze gewaardeerde teamleden aan.

Tiffany Deschamps gepromoveerd tot Study and Analytics Services (RAS) Director

Tiffany leeft de waarden van Sklar Wilton na om anderen te helpen slagen. Het combineren van sterke analytische vaardigheden met efficiënt projectmanagement en creatieve storytelling is wat ze het beste kan. Haar superkrachten zijn onder meer het helpen van onze klanten om duidelijke en bruikbare inzichten uit gegevens te halen om een ​​dieper begrip van de consument mogelijk te maken en merkgroei te stimuleren. Als ze niet diep in complexe klantprojecten zit, leidt Tiffany onze interne inspanningen op het gebied van diversiteit en inclusie, en helpt ze ons group te leren, te groeien en samen beter te worden.

Katrina Harpell gepromoveerd tot Exploration and Analytics Solutions (RAS) Associate

Katrina staat erom bekend dat ze verder gaat als het gaat om onze workforce- en klantprojecten. Als een van onze jarenlange teamleden zoekt Katrina voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om te leren en te groeien. Ze heeft zich de afgelopen 3 jaar toegewijd aan het trainen en oefenen van haar kwalitatieve onderzoeksvaardigheden om haar plaats als essentieel lid van ons group te verdienen. Haar superkrachten zijn onder meer haar vermogen om consumentenonderzoek creatief te plannen, uit te voeren en te faciliteren, terwijl ze het crew op schema en binnen het spending budget houdt. Wanneer ze niet meerdere kwalitatieve projecten tegelijk beheert, is ze een instrument in het coachen en trainen van nieuwe teamleden.

Proficiat aan zowel Tiffany als Katrina achieved deze welverdiende promoties! We kijken ernaar uit om uw verdere groei en versnelling te ondersteunen.