Subsidies voor kleine bedrijven van $ 5K tot $ 50K nu landelijk beschikbaar

Als eigenaar van een klein bedrijf is financiering een altijd aanwezige uitdaging. Fulfilled dat in gedachten zijn openbare, particuliere en non-profitorganisaties altijd op zoek naar hulp door problemen aan te pakken waarmee kleine bedrijven worden geconfronteerd. Van subsidies tot doorlopende leningen en belastingverminderingen, er zijn veel opties waar eigenaren van kleine bedrijven van kunnen profiteren. De sleutel is het vinden van de beste oplossing die earlier bij uw specifieke uitdagingen en dienovereenkomstig toepassen om een ​​betere kans te hebben om deze fondsen te krijgen.

Naast subsidies zijn er deze 7 days heffingskortingen en doorlopende leningen die in het hele land beschikbaar zijn. Kijk dus goed wat er beschikbaar is en vraag de subsidies aan waarvoor u in aanmerking komt.

Fulfilled subsidies die beginnen bij $ 5.000 en oplopen tot $ 50.000, bieden gemeenschappen in de VS financiële hulp aan kleine bedrijven. Dit omvat alles, van het Strategische Initiatieven Neighborhood Grant-programma tot nieuwe fysieke bedrijfsopeningen, de Economic Progress Administration van het Amerikaanse ministerie van Handel en anderen. Er is ook een COVID-19 Capital Fees Tax Credit score Application satisfied maximaal $ 25.000 aan belastingverminderingen voor individuele kleine bedrijven.

Als je toevallig in Tennessee bent, is er een bijpassend subsidieprogramma satisfied een totaalbedrag van $ 7 miljoen en tot $ 300.000 beschikbaar for each bedrijf. Het programma zal aanvullende financiering verstrekken aan Tennessee-bedrijven die het afgelopen jaar een federale Modest Company Innovation Research (SBIR) of Compact Company Engineering Transfer (STTR)-prijs hebben ontvangen.Nieuwsoverzicht voor kleine bedrijven – 15 juli 2022

Van de totale verkoop op Primary Day tot de beste freelance-optredens in 2022, lees meer more than de rest van de samenvatting van deze 7 days.

Jakkes! Verwachtingen van eigenaren van kleine bedrijven voor de toekomst op een historisch laag niveau

De meest recente Countrywide Federation of Impartial Business (NFIB) Small Business Optimism Index zette zijn inzinking voort fulfilled 3,6 punten in juni tot 89,5, de zesde achtereenvolgende maand onder het 48-jarige gemiddelde van 98. NFIB Smaller Company Optimism Index Verwachtingen van eigenaren van kleine bedrijven voor beter de zakelijke omstandigheden in de komende zes maanden daalden satisfied zeven punten tot een netto negatieve 61%.

Kleine bedrijven op Amazon behaalden $ 3 miljard aan omzet in de aanloop naar Prime Day

Amazon Key-leden kochten wereldwijd meer dan 300 miljoen goods tijdens Key Working day 2022, wat meer dan $ 1,7 miljard bespaarde, volgens informatie die vanmorgen doorway de online marktplaats is vrijgegeven. Dit jaar kochten Key-leden meer dan 100.000 goods for every minuut, terwijl in de VS meer dan 60.000 objects for each minuut werden gekocht.

Energie- en brandstofkosten blijven hoog, waardoor eigenaren van kleine bedrijven schade oplopen

Als u een eigenaar van een klein bedrijf bent fulfilled een wagenpark, zet u dan schrap. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Data is de consumentenprijsindex voor alle stedelijke consumenten (CPI-U) in juni fulfilled 1,3 procent gestegen (op seizoensbasis) na een stijging van 1, procent in mei. De index voor alle products steeg met 9,1 procent.

Dit zijn de beste freelance optredens in 2022

In november 2021 hebben een recordaantal van 4,5 miljoen Amerikaanse werknemers hun baan opgezegd, als onderdeel van een trend die bekend is geworden als de Great Resignation. Veel werknemers die hun baan verlaten, gaan freelancen. Sommigen kiezen voor zelfstandige klusjes om hun inkomen aan te vullen, anderen omdat ze hierdoor flexibeler kunnen werken en hun passies kunnen nastreven achieved een beter loon.

Goedkeuringen voor kleine bedrijven van sommige kredietverstrekkers zijn in juni iets gestegen

De goedkeuringspercentages voor leningen blijven langzaam stijgen, waarbij kleine banken en alternatieve kredietverstrekkers in juni de sterkste groei lieten zien. Van alle kredietverstrekkers daalden de leentarieven alleen bij kredietverenigingen, en dat was slechts een daling van 1%. “We zijn echter nog lang niet in de buurt van de pre-pandemische goedkeuringspercentages”, zegt Rohit Arora, CEO van Biz2Credit rating. “Toch zijn dit positieve signalen.

IRS dringt er bij belastingvoorbereiders op aan om de persoonlijke gegevens van klanten te beschermen tegen identiteitsdiefstal

De IRS heeft de oproep aan belastingprofessionals hernieuwd om waakzaam te zijn voor nieuwe en aanhoudende bedreigingen gericht op het belastingstelsel en belastinggegevens. IRS dringt er bij belastingvoorbereiders op aan om persoonlijke gegevens van klanten te beschermen tegen identiteitsdiefstal De inspanning om belastingprofessionals aan te moedigen stappen te ondernemen om gegevensdiefstal te helpen voorkomen, begint satisfied de jaarlijkse zomercampagne van de Security Summit, gericht op de belastinggemeenschap.

TikTok lanceert Adhere to Me voor gebruikers van kleine bedrijven

TikTok heeft Follow Me gelanceerd, een educatieve ervaring by means of meerdere kanalen die is ontworpen om kleine bedrijven te helpen het portaal voor het delen van video’s te optimaliseren om maximale resultaten te behalen. TikTok lanceert Abide by Me voor gebruikers van kleine bedrijven Adhere to Me is een programma van zes weken dat loopt van 11 juli tot 19 augustus.

Chris Hurn more than het gebruik van SBA-leningen om een ​​bestaand bedrijf te kopen

Geïnteresseerd in het starten van een klein bedrijf? Dan hoef je niet altijd van de grond af te beginnen. In plaats daarvan wilt u misschien een bedrijf kopen dat momenteel te koop staat. Gelukkig zullen er in de toekomst meer mogelijkheden zijn om ze te kopen. Er zijn bijvoorbeeld veel ondernemers in de leeftijd van een boom die satisfied pensioen willen gaan en geld willen verdienen.

Rating Mentoren voor kleine bedrijven openen hub om plattelandsondernemers te helpen

De organisatie die optreedt als mentor voor Amerikaanse kleine bedrijven en als resourcepartner van de Amerikaanse Modest Small business Administration (SBA) heeft een gecentraliseerde resourcehub gelanceerd, speciaal voor ondernemers in plattelandsgebieden.

Hoe reageert generatie Z op merken?

Generatie Z wordt omschreven als ‘de meest ontwrichtende generatie’ en ligt al op koers om de inkomsten van millennials in 2031 in te halen. Dit maakt de generatie geboren tussen 1995 en 2010 een zeer gewilde demografie voor bedrijven die de komende jaren willen blijven groeien .

Volg ons voor het laatste op Google Nieuws.

Afbeelding: Depositphotos


Meer in: Subsidies voor kleine bedrijven