Tom DeSimone, directeur bij Prairie Funds Advisors, Incsluit zich aan om de verschuivingen te delen die zijn team tijdens de pandemie heeft gezien, en hoe zich te concentreren op 2021 en niet op 2020 om stabiliteit in uw bedrijf te garanderen.

Leer meer above ESOP’s van Prairie Money Advisors op onze 30e jaarlijkse Terrific Match of Company-conferentie

Belangrijkste leerpunten:

1. Als u een strategy heeft, bent u voorbereid op alles wat uw bedrijf te verduren krijgt. Toen de zomer eenmaal aanbrak, nam de chaos van de sluiting in maart en april af, en de meeste bedrijven, ik zeg het meest, omdat er sommige industrieën zijn die in hun eigen emmer zitten, gastvrijheid en reizen van dat soort bedrijven, maar de meeste bedrijven vonden een manier van werken, het stof is neergedaald, en ze hadden een spelplan om uit te voeren zodra de markt begon te stabiliseren.

2. COVID duwde duurzaamheid op de voorgrond. Maar wat COVID deed, was dat het dat onderwerp echt naar de voorgrond duwde, en het doet echt drie dingen. Hoe gaan we om satisfied onze rol? Wat voor soort voordelen en waarde geven we aan onze medewerkers? En hoe houden we vol dat we willen dat onze medewerkers elk jaar 10% uitkering krijgen?

3. Dingen veranderen heel snel, langetermijnplanning helpt om je voor te blijven op wat er gebeurt. Ik denk dat 2020 je heeft laten zien hoe snel projecties en plannen kunnen veranderen. Dat brengt een thought van langetermijnplanning satisfied zich mee, ik denk aan alles waar we het web more than hebben gehad, zeg maar satisfied transparantie en waardestimulansen. Als je al die dingen goed kunt laten werken, denk ik dat je echt de ruggengraat kunt hebben voor een vijfjarenplan, een driejarenplan.


Hoor meer about ESOPS en werknemerseigendom van professionals uit de sector, CEO’s en Great Activity of Business enterprise-coaches op onze 30e jaarlijkse Wonderful Activity of Small business-conferentie. Leer hoe u werknemerseigendom kunt koppelen aan The Wonderful Match of Organization om uw ESOP te maximaliseren.

Kopie van Kopie van conferentieadvertentie