Paymob
Paymob

29 juni 2022: Paymob, het toonaangevende omnichannel platform voor financiële diensten in de MENAP-regio, heeft een overeenkomst getekend achieved Countrywide Institutional Facilitation Systems (NIFT) om digitale betalingen in Pakistan te vergemakkelijken en betalingsoverdrachten te beveiligen. Volgens de overeenkomst zal Paymob digitale betalingen voor hun verkopers mogelijk maken satisfied behulp van het NIFT ePay-betalingsplatform dat account-, portemonnee- en kaartgebaseerde betalingen ondersteunt.

De betalingsinfrastructuur van Paymob stelt kmo’s in staat om digitale betalingen on the web en in de winkel te accepteren en biedt hen tegelijkertijd een betere toegang tot financiële diensten. Als API-integrator bevindt de gateway van Paymob zich op de websites van verkopers om het vastleggen van betalingen te vergemakkelijken. Naast conventionele bankkaarten hebben Paymob-handelaren toegang tot mobiele portemonnees, QR-betalingen, afbetalingsplannen voor bankkaarten en Buy-Now Shell out-Afterwards (BNPL)-opties die allemaal dienen om een ​​groter transactievolume en inkomsten te genereren.

Paymob is van system zijn Tap-on-Cell phone betalingsacceptatieservice uit te breiden naar de Pakistaanse markt. Het bedrijf zal ook kaarten lanceren om B2B-transacties voor zijn handelaren mogelijk te maken en resources te bouwen voor handelaren om hun bedrijf beter te beheren en te laten groeien.

NIFT is in 1995 opgericht als een joint undertaking tussen zes grote Pakistaanse banken en ondernemers uit de private sector. Het is de toonaangevende Payment Process Operator (PSO) in Pakistan voor het vereffenen van cheques en is de belangrijkste digitale betalingsgateway van het land, die een elektronisch platform biedt voor het vereffenen, verwerken en overstappen van elektronische transacties in Pakistan onder de merknaam NIFT ePay.

Haidar Wahab, CEO van NIFT: “NIFT blijft een belangrijke en proactieve rol spelen bij het stroomlijnen van het Pakistaanse betalingssysteem. Als promotors van financiële technologie zet NIFT zich in voor het leveren van een efficiënt, beveiligd en gemakkelijk digitaal betalingssysteem waarin onze economische groei verder kan gedijen. Deze nieuwe samenwerking met Paymob opent een reeks opwindende nieuwe mogelijkheden voor de betalingsinfrastructuur van Pakistan en plaatst het op het snijvlak van innovatie op dit gebied.”

Fawad Abdul Kader, Nation Supervisor van Paymob in Pakistan, zei: “We zijn trots om samen te werken fulfilled NIFT ePay, dat zal dienen om e-commerce te stimuleren doorway een verscheidenheid aan betalingsopties beschikbaar te maken voor handelaren in heel Pakistan. Kmo’s zijn de motoren van groei in elke economie en deze samenwerking met NIFT ePay zal dienen om die groei te stimuleren en inkomsten te genereren in de digitale economie van vandaag.”

Persbericht

Geplaatst op: 2022-06-29T11:49:46+05:00

33793