Onclusive breidt Amerikaanse voetafdruk uit met kritische vermelding

Onclusive breidt Amerikaanse voetafdruk uit met kritische vermelding

NEW YORK: Vital Mention heeft vandaag aangekondigd dat het onderdeel zal worden van Onclusive, een nieuw gevormde wereldwijde husband or wife voor PR- en communicatiesucces. De verhuizing combineert Crucial Mention’s mediamonitoring- en mediacontactdatabasetools met Onclusive’s suite van marktleidende wereldwijde mediamonitoring-, fulfill- en beheeroplossingen.

Onclusive is start out dit jaar ontstaan ​​uit de fusie van Kantar’s Track record Intelligence-activiteiten, PRgloo en de legacy Onclusive-activiteiten.

De bestaande klanten van Vital Mention kunnen hun producten en diensten gewoon blijven gebruiken. Binnenkort kunnen klanten profiteren van het ruimere aanbod van Onclusive.

In een reactie op de aanwinst van vandaag, CEO bij Onclusive, Manuel Moerbach gezegd: “We zijn verheugd om Important Point out aan boord te brengen op dit opwindende punt in onze reis, waarbij we hun technologie en experience in ons bedrijf integreren. Deze overname versterkt onze missie om nauw samen te werken fulfilled onze klanten terwijl we ernaar streven om ‘s werelds meest gerespecteerde media-inlichtingendienst te leveren. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de provider die we bieden aan PR- en communicatieprofessionals around de hele wereld voort te bouwen en te verbeteren.”

Don Yount, CEO bij Vital Mention toegevoegd: “Mijn werk bij Significant Mention kwam altijd neer op het ontketenen van de talenten van onze teamleden, die op hun beurt het potentieel in ons platform ontketenden. Ze creëerden enorme waarde voor onze aandeelhouders, voor onze klanten en voor zichzelf. Vanaf het start geloofde ik dat we op een dag de krachten zouden bundelen fulfilled de ideale strategische associate waarmee we die waarde zouden kunnen vermenigvuldigen. Een betere strategische suit dan Onclusive is nauwelijks denkbaar.

Onclusive is eigendom van technologie-investeerder Symphony Technological know-how Team (STG). Deze overname werd geadviseerd doorway Canaccord Genuity LLC en Paul Hastings. Ondersteuning voor de transactie werd ook verzorgd door Key Avenue Funds Company en Stellus Money Administration. Oaklins DeSilva & Phillips, LLC was de exclusieve financiële adviseur van Important Mention en Pryor Cashman LLP was juridisch adviseur.

Neem voor meer informatie call op satisfied:

[email protected]

Leave a Reply