Nog maar 9 dagen om u te registreren voor het grootste en beste wereldwijde forum voor kleine bedrijven ter wereld

©2022 World wide TradeSource, Ltd. Alle rechten voorbehouden.
De grootste en beste wil je niet missen 7e jaarlijkse wereldwijde forum voor kleine bedrijven op de planeet virtueel gehouden op vrijdag 21 oktober van 8:00 tot 11:30 uur CT. Het thema is: #rebootyourbusinessforglboalgrowth.

Hieronder een overzicht van de sprekers. Als je naar de afbeelding hierboven kijkt fulfilled de cirkel, volg dan linksboven met de klok mee.

  • Steve Greenspon (linksboven), Main Executive Officer, Honey-Can-Do Global
  • Michael Jones, Michael A. Jones, II., leider van de internationale verkoopdivisie, Avlon Industries, Inc.
  • Shital Daftari, oprichter en CEO, Saris and Points & SNT Biotech
  • Tom Britz (rechtsonder), President en CEO, Glacier Hops Ranch (winnaar van 2022 Modest Small business Exporter of the Yr Award!)

Added sprekers die ook bekroonde exporteurs zijn:

  • David Kniepkamp (linksonder), President en CEO, Wise Controls LLC
  • Amy Bosco, directeur van Worldwide Enterprise Progress, Beekley Healthcare (recente winnaar van de “E” Award van de president!)

Sprekers zullen bespreken hoe ze gebruikmaken van de lessen uit de wereldwijde pandemie, de oorlog in Oekraïne, hoge inflatie, wereldwijde uitdagingen in de toeleveringsketen en een stijging van de rentetarieven – terwijl ze nog steeds groeien en zich concentreren op de toekomst van het wereldwijde bedrijfsleven. Tijdens paneldiscussies leer je hun best bewaarde geheimen om resultaten voor een bedrijf te behalen.

Speciale gasten zijn onder meer: ​​Marc Schulman, President van The Eli’s Cheesecake Corporation en Richard Paullin, Executive Director, Global Trade Association of Larger Chicago. We hebben ook de burgemeester van Chicago, Lori E. Lightfoot, uitgenodigd.

Volledige line-up van sprekers is te vinden hier.

Toegevoegd aan onze lijst van specialiteit, is e-vendor, Boomerang Carnets. Ze hebben ons al eerder gesteund en we kijken ernaar uit om dit jaar weer met hen samen te werken tijdens onze breakout rooms.

We hebben dit jaar ook Il SBDC Worldwide Trade Centre, Southern Illinois University Edwardsville als ondersteunende organisatie.

Kaartjes lopen van $ 10 (studentenkaart), tot $ 20 (algemeen ticket), tot $ 200 (ticket en één e-verkopertafel).
Bezoek de web site voor meer informatie en om je in te schrijven: https://globalsmallbusinessforum.com. Netwerk als een gek, leer wat er nodig is om te gedijen op de wereldwijde markt en ga naar huis fulfilled nieuwe inzichten om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Opmerking: het forum staat ook bekend om zijn leuke loterijprijzen aan het eind. Wie wist door aanwezig te zijn dat je mogelijk een wereldberoemde Eli’s Cheesecake, Tiffany’s artikel of cool houseware-product zou kunnen winnen? Je moet aanwezig zijn om te winnen! Zie je daar.

Leave a Reply