Lake One onder top HubSpot Solutions Partners geaccepteerd in HubSpot PSO Onboarding Accreditatieprogramma • Lake One ®

Minneapolis, Minnesota 30 juni 2022: Vandaag, Lake One heeft aangekondigd dat het doorway HubSpot is geaccepteerd voor een selectief Associate Scaled Onboarding (PSO)-programma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is.

PSO is een nieuw gecreëerd accreditatieprogramma van HubSpot, ontworpen om hun klanten te voorzien van zorgvuldig geselecteerde, strategische partners die organisaties kunnen helpen om het meeste uit hun HubSpot-ervaring te halen.

Deze exclusieve accreditatie bouwt voort op het momentum dat eerder dit jaar begon toen Lake Just one de Diamond HubSpot Resolution Lover-position behaalde, intern met het HubSpot-team sprak tijdens de 2022 Kick-Off in excess of de groei die ze hebben gezien in de vraag naar het HubSpot CRM-platform, en had ook een case research op de HubSpot-internet site.

“We zijn ongelooflijk nederig dat we doorway HubSpot zijn gevraagd om deel te nemen aan dit programma en zijn verheugd om onze relatie fulfilled onze partners daar te verdiepen”, zegt Ryan Ruud, oprichter en CEO van Lake A person. “Het leveren van directe onboarding-services aan HubSpot-klanten achieved hun keurmerk is een enorm blijk van vertrouwen in het crew hier bij Lake One particular. ”

Met de PSO Onboarding Accreditatie kunnen bedrijven die voor het HubSpot CRM-platform kiezen, weten dat ze samenwerken achieved een doorgelichte en vertrouwde lover voor hun onboarding.

About Lake A single

Minneapolis, MN Centered Lake One, is een moderne marketingpartner die zakelijke effects voor B2B-bedrijven stimuleert doorway middel van verkoop- en marketingtransformatie. Hun crew integreert (virtueel) in klantorganisaties om strategische begeleiding en fingers-on werk te bieden. Met Lake Just one krijgen klanten deskundige hulp bij het implementeren van hun tech-stack en het opschalen van vraaggeneratie satisfied information- en prestatiemarketing. Lake Just one helpt klanten hun inspanningen te verfijnen op basis van hun unieke zakelijke behoeften, doelen en realtime klantbetrokkenheid.