Hoe we een managementadviesbureau hebben geholpen om doordacht leiderschap op te bouwen

Dit artikel is mede geschreven doorway Natalie Botkins en Paulette Squicimari.

MEADE, een managementadviesbureau, biedt begeleiding om digitale, creatieve en ervaringsgerichte marketingbureaus te helpen hun prestaties te schalen en groei te realiseren. Op een zoektocht om zichzelf te versterken als een considered leader in de ruimte, begon MEADE-oprichter en CEO Jeff Meade te werken fulfilled Influence & Co.

Om de naamsbekendheid te verbeteren en Om zijn considered management vooruit te helpen, werkte Affect & Co. samen achieved Jeff aan het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve contentmarketingstrategie.

Nadat we een contentstrategie hebben geïmplementeerd, waaronder voor zoeken geoptimaliseerd gastbijdragen, kon MEADE enkele indrukwekkende resultaten zien.

Jeff werkte twee jaar voor Affect & Co. en gedurende die tijd publiceerden we 14 gastberichten in 10 toppublicaties in zijn branche. Zijn artikelen hebben tienduizenden aandelen verzameld op Facebook, Twitter en Pinterest, en zijn inhoud heeft een sociaal bereik van meer dan 6 miljoen.

In de afgelopen 12 maanden hebben we deze spannende overwinningen gezien:

• Jeffs gastberichten zijn gepubliceerd in Entrepreneur, Harvard Business Review Ascend en Advert Age.

Ondernemer, Harvard Business Review en Ad Age

• Jeff’s Harvard Organization Evaluation Ascend-artikel heeft meer dan 32.000 sociale aandelen gegenereerd.

Harvard Business Review-artikel heeft meer dan 32.000 sociale aandelen gegenereerd

• Een gastpost gepubliceerd in Entrepreneur heeft meer dan 6.600 shares verzameld en prospects noemen dit artikel vaak wanneer ze communiceren achieved MEADE.

Ondernemersartikel heeft meer dan 6.600 sociale aandelen gegenereerd• Over het algemeen de inhoud die we samen hebben gemaakt:

Onze inhoud is goed voor vijf van de top 10 bronnen van verwijzingsverkeer naar de MEADE-website.  En het is goed voor 31% van al het verwijzingsverkeer naar de MEADE-website.

Bekijk meer van onze casestudy’s hieronder voor meer informatie around hoe we bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken achieved contentmarketing!

Casestudy's over contentmarketing.  Verken statistieken en gegevens die de ROI van het werken met ons laten zien.  Klik hier om nu te lezen.

Leave a Reply