Dynamic Business enterprise brengt je de belangrijkste fondsenwerving voor startups van deze week:

LYRO Robotica (Pre-Serie A)

Hoeveel: $1,5 miljoen

Deelnemers: Artesian/Boab AI en AgFunder sluiten zich aan bij de oorspronkelijke investeerder, het Japanse Toyo Kanetsu.

LYRO Robotics biedt robotverpakking as-a-service voor boeren in Queensland, waardoor de initiële kapitaalkosten voor de overgang naar automatisering worden verlaagd. Het is van prepare om bestellingen voor meer dan 20 robots uit te voeren na het ophalen van $ 1,5 miljoen aan pre-Serie A-financiering.

InternMatch (Serie A)

Hoeveel: $ 10 miljoen

Deelnemers: Onder leiding van Canberra, vastgoedontwikkelaar Doma Team, met het adviesbureau van het bedrijf, Henslow, die ook meedoet naast bestaande investeerders.

InternMatch is een wereldwijd EdTech-platform en -gemeenschap gericht op werkgelegenheid en loopbaanresultaten

BlendAI

Hoeveel: $1,5 miljoen

Deelnemers: Onder leiding van het in Sydney gevestigde durfkapitaalfonds EVP.

BlendAI vereenvoudigt en centraliseert on-line adverteren voor e-commerce winkels.

AirTree lanceert het 2022 Explorer-programma om ANZ-oprichters te ondersteunen

Luchtboom heeft applicaties geopend voor het nieuwste cohort van zijn Explorer-programma als onderdeel van een voortdurende inspanning om de volgende generatie Angel Investors en oprichters in ANZ te helpen creëren en koesteren.

Naast inzichten en educatie van wereldklasse more than beleggen in engelen, geeft het programma toegang tot een van de beste engelennetwerken in ANZ en krijgen ontdekkingsreizigers felbegeerde blootstelling aan de vergaderingen van AirTree’s Investeringscomité om uit de eerste hand het proces en de overwegingen te zien die leidend zijn bij de investeringsbeslissingen voor een van Australië’s grootste VC-bedrijven in een vroeg stadium.

Om financiële belemmeringen weg te nemen, is het Explorer-programma volledig free of charge en heeft het een verwijzingssysteem waarbij AirTree namens een Explorer een cheque uitschrijft als ze een deal verwijzen waarin ze investeren.

Toepassingen sluiten 22 juli 2022 – voor meer informatie bezoek www.airtree.vc/explorer-method.

VentureCrowd haalt een recordbedrag van $ 65 miljoen op voor ondernemingen in FY 2022

Australië’s digitale investeringsplatform voor alternatieve activa, VentureCrowdheeft in FY 2022 $ 65 miljoen geïnvesteerd in 70 verschillende durfkapitaal- en vastgoedontwikkelingsprojecten, waardoor het totaal dat tot nu toe op het platform is opgehaald, op iets meer dan $ 247 miljoen komt.

De plannen van VentureCrowd voor de komende 12 maanden omvatten uitbreiding naar Zuidoost-Azië, de volgende generatie van hun technologieplatform en een concentratie op WealthTech, aangezien millennials en Gen Z de grootste intergenerationele overdracht van rijkdom in de moderne geschiedenis erven.

Blijf op de hoogte van onze verhalen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.