Een succesvolle terugkeer voor embedded wereld

ingebedde wereld had deze maand een succesvolle terugkeer, na eerder te zijn uitgesteld vanwege COVID-19.

Als een evenement dat lang werd beschouwd als de ‘go-to’-plek om inzicht te krijgen in embedded systeemtechnologieën, was het geweldig om de display weer in volle kracht te zien, achieved meer dan 720 exposanten uit 39 landen aanwezig, die hun nieuwste ontwikkelingen presenteerden .

Achieved meer dan 18.000 internationale embedded professionals uit 76 landen die de clearly show bijwoonden tijdens het driedaagse evenement, is het duidelijk te zien dat de industrie de terugkeer van facial area-to-facial area netwerken heeft omarmd.

Benedikt Weyerer, Director of Exhibition bij embedded globe, NürnbergMesse, merkte op: “Ik ben overweldigd door de dynamiek, energie en innovatieve geest van de embedded industrie die duidelijk zichtbaar was tijdens de drie dagen van de demonstrate. De beveiliging van elektronische systemen, gedistribueerde intelligentie, het web der dingen en oplossingen voor toekomstige onderwerpen zoals e-mobiliteit en energie-efficiëntie – er zijn zoveel tendencies en exposanten pakken urgente problemen aan en presenteren al verkoopbare producten.”

De conferentie about embedded earth en elektronische displays trok ook een menigte van ongeveer 1.000 aanwezigen en sprekers uit 42 landen die de mogelijkheid bood om te communiceren achieved topexperts en collega’s in 196 presentaties, 10 reduce, 3 keynotes en zes expertpanels om technische informatie en kennis uit te wisselen. embedded world’s digitale information werd ook goed ontvangen achieved meer dan 3.900 bezoekers die toegang kregen tot het platform.

Hoewel het aantal bezoekers met ongeveer 1/3 daalde in vergelijking achieved pre-COVID-niveaus (in 2019 waren er ongeveer 30.895 bezoekers), voelde het zeker niet zo. De stands leken zelfs erg druk, met consistente bezoekersaantallen en verschillende bedrijven die opmerkten hoe succesvol het voor hen was geweest.

Voor meer informatie above de prestaties van embedded globe 2022, Klik hier alsjeblieft.