De favoriete e-mails van het lakmoesteam van juni 2022

We zijn halverwege 2022 en marketeers vertragen niet. Satisfied het zomerse weer in volle gang gebruiken merken vakanties en de stijgende temperaturen in hun voordeel om de aandacht van abonnees echt te trekken.

Of het nu een slimme onderwerpregel was, de perfecte timing van een getriggerde e-mail of een paar geweldige voorbeelden van personalisatie-lees verder om de e-mails te zien die deze maand onze aandacht trokken.

Jess Materna, directeur productmarketing

IkOndergoed

Onderwerpregel: Deze nieuwe print is Ink-geloofwaardig
Voorbeeldtekst: Ja, het is een octopus.

MeUndies e-mail voorbeeld

Jess zegt: Ik hou van de toon en persoonlijkheid van deze e-mail! 😂 Het is kort en krachtig – en brutaal (bedoelde woordspeling). Ik ben dol op het onderwater-/rimpeleffect op de hoofdafbeelding in combinatie fulfilled de shut-upfoto van de onderstaande afdruk.

Jaina Mistry, senior e-mailmarketingmanager

Google winkel

Onderwerpregel: De Vaderdag Cadeaugids
Voorbeeldtekst: Kom maar op satisfied de dikke knuffels.

Voorbeeld van Google Store-e-mail

Jaina zegt: Ik moet Google toejuichen omdat het altijd consequent geweldig werk levert om diversiteit in hun e-mails te tonen, zoals in deze voor Vaderdag.

Todoist

Onderwerpregel: Onze Pro en Company prijzen veranderen

Todoist e-mail voorbeeld

Jaina zegt: E-mails in excess of prijsverhogingen of wijzigingen in companies zijn nooit gemakkelijk om goed te doen, maar Todoist heeft het hier behoorlijk goed mee gedaan. Het is vriendelijk, transparant en geeft zelfs een beetje antwoord op waarom de prijzen zijn gestegen.

Martyn Lee, Advertising Manager bij Kickdynamic

Studio

Onderwerpregel: Opruiming! Als het weg is, is het weg!
Voorbeeldtekst: Aanbiedingen passend bij uw funds.

Studio e-mail voorbeeld

Martijn zegt: Deze e-mail van Studio trekt echt de aandacht van de lezer. Door de voornaam van de ontvanger te gebruiken in de gepersonaliseerde afbeeldingskop, het voelt meteen aantrekkelijk. Als je er doorheen bladert, krijg je een levendige e-mail achieved veel geweldige aanbiedingen. Wat is er niet om lief te hebben?!

Boux Avenue

Onderwerpregel: Wat staat er op jouw paklijst?
Voorbeeldtekst: Vind jouw perfecte zomerse pasvorm…

Voorbeeld van een e-mail van Boux Avenue

Martijn zegt: Deze e-mail van Boux Avenue is great getimed: iedereen plant of gaat op zomervakantie. Naast het thema van de vacay-vibes, hebben ze ook een leuke peiling opgenomen waarin de lezers werden gevraagd welke merchandise ze het meest enthousiast vonden om te kopen.

Justin Lieberthal, Answers Engineer

Dichte ontdekking

Onderwerpregel: 191 / Gezocht: YIMBY’s en QIMBY’s

Voorbeeld van e-mail met dichte ontdekking

Justine zegt: Dichte ontdekking is een “altijd gelezen.” Dit zet de hele nieuwsbrief “Dense Discovery” in de race voor geweldige inhoud, meer dan de e-mail zelf.

Er zijn zoveel redenen waarom deze e-mail als de beste in zijn klasse moet worden beschouwd: eenvoudig maar boeiend, op tijdschriften geïnspireerd ontwerp, elke week nieuwe en interessante inhoud (onder leiding van een persoonlijke anekdote en mijmeringen van de auteur van de nieuwsbrief), en back links naar coole applications en bronnen Ik ben misschien nooit tegengekomen. Ze bevatten zelfs smaakvolle advertenties en advertenties die niet zomaar een bijzaak zijn.

Maria Coleman, Senior Articles Marketing and advertising Supervisor

antropologie

Onderwerpregel: Deze prime krijgt geen testimonials. Het krijgt Lover LETTERS.
Voorbeeldtekst: More than verbluffend gesproken: 30% korting op ons Gleaming Primrose Function

Anthropologie e-mail voorbeeld

Maria zegt: Ik vind het geweldig dat je de scrollende “fanletters” of sociaal bewijs onmiddellijk kunt zien bij het openen van de e-mail. De beweging trekt je aandacht en je kunt niet anders dan lezen waarom shoppers dol zijn op deze prime. Het creëert een urgentie om te winkelen en gezien te worden in deze e-mail fulfilled het favoriete thema van supporters.

Zorg ervoor dat uw ontwerpen goed overkomen

Gebroken e-mails leiden tot minder conversies. Bekijk een voorbeeld van uw e-mails op meer dan 100 e-mailclients, applications en apparaten om een ​​merkgebonden, foutloze abonnee-ervaring te garanderen. Elke keer.

Optimaliseer uw e-mails