De toekomst van winkelen (deel 4): drie manieren om tijd en ervaring te benutten in het nieuwe consumentenwinkeltraject

U moet uw klanten bereiken en e-mail is vandaag de dag nog steeds een van de meest effectieve manieren om dat te doen. In 2022 zullen e-mailgebruikers 4,3 miljard bereiken. En tegen 2025 zal het cijfer groeien tot 4,6 miljard gebruikers. Dat betekent dat de helft van de wereldbevolking jouw potentiële klanten zijn!

VerticalResponse is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een betaalbare e-mailmarketingservice waarmee u met uw klanten kunt communiceren. We hebben de resources die je nodig hebt om indrukwekkende e-mailcampagnes te produceren.

Als je geen e-mailmarketingplan hebt, mis je een enorme kans. Maar we begrijpen dat u als non-profitorganisatie beperkte middelen heeft. Daarom zijn we hier om u te helpen uitgebreide e-mailmarketingdiensten te krijgen tegen een eerlijke prijs.

VerticalResponse maakt het gemakkelijk om uw bericht naar buiten te brengen. Dus blijf in de buurt en leer meer above de voordelen van onze diensten.

Gebruiksvriendelijke editor

Als het op e-mail aankomt, is er geen just one measurement fits all. Je e-mails zijn een weerspiegeling van je merk. U wilt er zeker van zijn dat zij uw bedrijf goed vertegenwoordigen. Of u nu een snelle notitie of een lang formeel bericht wilt verzenden, wij hebben een sjabloon voor u.

Kies uit verschillende sjablonen om uw e-mails aan te passen, afhankelijk van het style bericht dat u wilt overbrengen.

U kunt het uiterlijk van uw e-mails veranderen en uw klanten een ervaring geven die uw bedrijf vertegenwoordigt. U kunt binnen enkele minuten aan de slag met een professionele e-mailcampagne, waarvoor ontwerpvaardigheden vereist zijn.

Autoresponders en e-mailseries

Satisfied VerticalResponse kunt u op specifieke tijden gerichte inhoud naar uw klanten sturen. U kunt bijvoorbeeld een autoresponder gebruiken om een ​​welkomstbericht te sturen naar nieuwe abonnees of om speak to op te nemen fulfilled klanten nadat ze een aankoop hebben gedaan.

Na verloop van tijd kunt u ook welkomstmails, educatieve inhoud of promotionele aanbiedingen sturen. Dit zorgt ervoor dat uw klanten terugkomen voor meer, terwijl u ook vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt satisfied potentiële nieuwe sales opportunities.

Geautomatiseerde e-mails zijn eenvoudig in te stellen en kunnen uw open- en klikfrequenties en winst verhogen.

Geautomatiseerde stick to-up e-mails

Automatiseer uw comply with-up e-mails voor meer efficiëntie. Stick to-ups helpen u drukke klanten te bereiken die uw eerste e-mail hebben gemist.

Mensen ontvangen honderden e-mails dagelijks, dus als u ze een vervolgbericht stuurt, kunnen ze uw bericht later on opvangen. Dit is een geweldige manier om de betrokkenheid en conversies te vergroten door uw e-mails voor uw klanten te houden.

U kunt ook automatische stick to-ups gebruiken om opnieuw contact te leggen fulfilled klanten die onlangs geen interactie fulfilled uw inhoud hebben gehad. Een klein duwtje is misschien alles wat ze nodig hebben om terug te komen en zaken te doen met uw organisatie.

Geavanceerde rapportage

Fulfilled geavanceerde rapporten van VerticalResponse kunt u uw voortgang volgen en zien hoe uw e-mailmarketingcampagnes presteren. U kunt de open up- en klikfrequenties, afgemeld en bounces volgen.

Deze gegevens helpen u bij het verfijnen van uw e-mailstrategie om waar nodig aanpassingen doorway te voeren. Het stelt je ook in staat om e-mails te maken waar je lezers dol op zullen zijn.

Om het meeste uit uw zakelijke marketinginspanningen te halen, gebruikt u geavanceerde rapportage om geweldige resultaten te analyseren, aan te passen en te zien.

Bestemmingspagina-bouwer

Een landingspagina is een op zichzelf staande webpagina die maar voor één ding is ontworpen: bezoekers omzetten in qualified prospects of klanten. Het maken van een landingspagina kost tijd en moeite. Met de gebruiksvriendelijke bestemmingspaginabouwer van VerticalResponse is het promoten van uw non-profitorganisatie nog nooit zo eenvoudig geweest.

Fulfilled onze bouwer voor bestemmingspagina’s kunt u afbeeldingen, video’s, formulieren en phone calls-to-action toevoegen om uw bezoekers doorway het conversieproces te leiden. Bouw professionele bestemmingspagina’s die uw producten, diensten of aankomende evenementen onder de aandacht brengen. U kunt ook de naamsbekendheid en nieuwe potential customers vergroten.

A/B-testen

A/B-testen is een geweldige manier om te zien wat het beste werkt voor uw non-income marketingcampagnes. Take a look at verschillende onderwerpregels om te zien welke beter presteert bij uw publiek. Satisfied VerticalResponse kunt u eenvoudig A/B-assessments opzetten en uitvoeren die u helpen uw e-mailmarketingstrategie te verbeteren.

Satisfied onze gesplitste exams kunt u twee onderwerpregels naar uw publiek sturen. De versies kunnen op elke manier verschillen, zoals de gebruikte woorden, de lengte en meer. VerticalResponse stuurt automatisch beide onderwerpregels naar specifieke lezers en analyseert welke het beste werkt.

Testkit

Maakt u zich zorgen around hoe uw e-mails eruitzien wanneer u ze verstuurt? Met onze Examination Package-functie hoef je je daar nooit meer zorgen over te maken. Fulfilled Exam Package kunt u zien hoe uw e-mails eruit zullen zien op meer dan 60 verschillende apparaten en e-mailclients.

De functies Inbox Preview, Matter Line Preview en Connection Checker zorgen ervoor dat uw e-mails eruitzien en functioneren zoals bedoeld.

Enquêtes

Enquêtes zijn een geweldige manier om suggestions van klanten te verzamelen en meer te weten te komen about uw publiek. Satisfied VerticalResponse kunt u eenvoudig mobielvriendelijke enquêtes maken die compatibel zijn met alle apparaten. Onze enquêtes zijn eenvoudig te maken en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

U kunt onze enquêtebouwer gebruiken om de mening van klanten te verzamelen en hen vragen te stellen about hun ervaring. Dit helpt je om je producten, diensten of evenementen te verbeteren.

Krijg vandaag nog betaalbare e-mailmarketing

Nu u op de hoogte bent van de betaalbare e-mailmarketingdiensten van VerticalResponse, waarom zou u dan niet vandaag nog beginnen fulfilled uw gratis proefperiode van 60 dagen? Achieved onze gratis proefperiode kunt u zonder risico en verplichting genieten van alle functies en voordelen van onze e-mailmarketingservices.

We weten dat uw finances krap is, dus als u een 501(c)(3)-organisatie bent, geven we u Gratis 10.000 e-mailcredits per maand! Of ontvang 15% korting op een maandelijks abonnement. Ga vandaag nog aan de slag achieved VerticalResponse!

© 2022, Chris Duncan. Alle rechten voorbehouden.