Azuki onthult fysiek ondersteunde token

Azuki onthult fysiek ondersteunde token

Azuki is naar voren gestapt om de local community zijn Physical Backed Token in te wijden, waardoor de leden van zijn neighborhood fysieke products aan digitale tokens kunnen koppelen. Het eerste proces van initiatie is al genomen voor PBT, dat niets anders is dan een open up-supply tokenstandaard.

Het gebruikt BEAN Chip om een ​​onderscheidende ervaring te creëren die Scan-to-have wordt genoemd doorway de components die het gebruikt. De fantastische eigenschap van deze chip is dat hij automatisch zijn eigen paar asymmetrische sleutels genereert

Wat Azuki PBT naar de tafel brengt, is erg interessant

– Advertentie –

Een reeks interessante functies omvat gedecentraliseerde authenticatie en het volgen van eigendomsgenealogie van fysieke goods die aan het token zijn gekoppeld. Deze Azuki PBT-functie trekt al in groten getale leden aan. Volgens de informatie heeft iedereen het rechtmatige recht om de rechtmatige eigenaar van items die aan het token zijn gekoppeld, te verifiëren en te verifiëren. Hierdoor kan elk lid zijn of haar ervaring op dit platform verifiëren, authenticeren en opbouwen.

Azuki benadrukte in een update verder dat wanneer een fysiek item wordt verkocht of overgedragen aan een nieuwe eigenaar, de volgende eigenaar toegang heeft tot de Scan-to-individual-functie om de gedecentraliseerde overdracht van PBT van de vorige eigenaar te starten.

Het idee is om manieren te ontdekken om fysieke goederen te gebruiken om een ​​goede digitale ervaring te ontwikkelen. Bestaande digitale tokens hebben deze nieuwe aanpak gelekt, ook al kregen ze toegang tot fysieke drops. Sommigen noemen het een revolutie. Het zal binnenkort serious veranderingen met zich meebrengen. Bekende spelers voelen het tij veranderen. Het lijkt erop dat de nieuwe generatie gewoon met de stroom meegaat en niet tegen de stroom in. En dat ook zonder aarzelen.

– Advertentie –

Aanvankelijk, toen het idee voor het eerst werd geopperd, waren sceptische crypto-enthousiastelingen ongerust, omdat er niets nieuws voor hen leek, maar sinds de lancering van PBT, gebaseerd op handelsvolume is het op het zenit geplaatst, op Opensea’s 24-uurs handelsplatform.

Leave a Reply