Beleggers in vastgoed zijn zich bewust van hoe snel de markt kan veranderen. Wanneer u een kans vindt voor een huis dat slechts een klein cosmetisch onderhoud nodig heeft en geen extra ruimte nodig heeft, weet u dat u mogelijk een verborgen schat hebt gevonden. U moet snel handelen, onderhandelen over een lage aankoopprijs en de best mogelijke koopjes ontvangen van de verkoper. Hiervoor heb je geld nodig.

Traditionele bankleningen zijn echter niet altijd een oplossing. Mogelijk komt u niet in aanmerking voor een lening van een bank, of het activum voldoet mogelijk niet aan de leennormen van de bank. Zelfs als u gekwalificeerd bent, worden typische bankleningen niet snel genoeg afgesloten om u in staat te stellen snel een fix-and-flip-deal te sluiten.

Wanneer u een kans moet benutten, wetende wat voor soort fix en flip financiering opties zijn mogelijk en welke lening voor uw situatie geschikt is, is van cruciaal belang voor het slagen van uw project voor het opknappen van uw huis.

Hard geld lening

Hard geld leningen zijn vaak gunstig voor beleggers met een slechte kredietwaardigheid, doorgewinterde beleggers die merken dat ze een woning snel kunnen veranderen, onervaren beleggers die extra geld nodig hebben om een ​​aankoop af te ronden, evenals degenen die te maken hebben met een aannemer om een ​​huis op te knappen.

Kredietverstrekkers van hard geld houden zich meer bezig met het landgoed en minder met de achtergrond van de belegger, dus als u een geweldig aanbod vindt, maar geen sterke kredietwaardigheid of een trackrecord als koper heeft, is dit een haalbare leenkeuze. Een van de belangrijkste voordelen van een lening met hard geld is de snelle doorlooptijd – goedkeuring in uren, niet in dagen – waardoor u kunt profiteren van kansen zodra ze zich voordoen.

Een hard geld lening kan niet alleen de aanschafwaarde van het huis financieren, maar ook de financiën die nodig zijn om de restauratie te voltooien, tot 85% van de totale projectkosten. De looptijd van de lening kan variëren van zes maanden tot twee jaar en er is geen limiet aan het aantal leningen dat u kunt afsluiten, zodat u aan veel huizen tegelijk kunt werken. Wanneer kredietinstellingen niet beschikbaar zijn, zijn harde geldleningen vaak een haalbare keuze.

Nog een uitbetaling van onroerend goed herfinancieren

Een cash-out herfinancieringslening stelt beleggers in staat een nieuwe hypotheek te krijgen voor een grotere waarde dan de eerdere hypotheek op een huidige structuur. Het verschil wordt contant betaald en kan worden gebruikt om andere vastgoedbeleggingen te kopen. U moet 40-50% eigendom hebben in een bestaande woning om dit soort krediet aan te vragen.

Het grootste deel van het geld moet worden besteed aan investeringsdoeleinden als de woning een koopwoning is. Omdat niet iedereen deze mate van eigendom heeft, kan een hardgeldlening een beter alternatief zijn, vooral voor nieuwere investeerders. Een cash-out herfinancieringslening vereist ook het gebruik van minimaal 51% van de cash-out winst voor bedrijfsdoelstellingen.

Kredietlijn voor eigen vermogen

Een kredietlijn voor het eigen vermogen wordt verstrekt aan huiseigenaren die 20-30% overwaarde in hun huis hebben. Zelfs als u aan deze criteria voldoet, kan het een minder verleidelijk alternatief zijn, omdat het inhoudt dat u uw eigen eigendom in gevaar brengt om een ​​fix-and-flip-onderneming te ondersteunen. Dit alternatief duurt ook aanzienlijk langer dan leningen met hard geld als u nog geen actieve lening voor eigen vermogen hebt.

Kredietlijn voor vastgoedbeleggingen

Vooral professionele beleggers met een bewezen staat van dienst kunnen mogelijk een kredietlijn voor vastgoedinvesteringen krijgen om een ​​fix and flip te financieren. Deze financieringsoptie is echter niet voor iedereen toegankelijk omdat de belegger daarvoor al 30-40% eigendom in huur moet hebben. Nieuwkomers die nog geen eigen vermogen hebben gecreëerd, komen niet in aanmerking. Dit is dus geen keuze als je net begint.

Overbruggingskrediet

EEN overbruggingskrediet is een slimme optie als u in de toekomst een ander soort financiering wilt krijgen. Het grootste voordeel is dat u snel op het landgoed kunt sluiten en geld kunt ontvangen. Een overbruggingskrediet daarentegen kan kostbaar zijn als u niet in staat bent langetermijnfinanciering te verwerven of het onroerend goed snel genoeg om te draaien.

Als u op zoek bent naar een nieuwe start op een nieuwe locatie of gewoon uw beleggingsportefeuille wilt uitbreiden, kan het kopen van een huis en het renoveren om het door te verkopen een uitstekende keuze zijn. Deze weg bewandelen betekent echter niet alleen het vinden van het juiste huis voor de juiste prijs en het uitvoeren van de nodige renovatiewerken, maar ook het nadenken over de beste manier om uw aankoop te financieren.

Of u nu een oud huis koopt waarvan u van plan bent om er een meesterwerk van te maken of iets puur als beleggingspand koopt zonder plannen om er zelf in te gaan wonen, er zijn verschillende manieren waarop u uw huis kunt financieren en/of opknappen.